jueves, 29 de octubre de 2009

SORTIDA A CABRERA

Bé nois.... ja hem arribat.... ha sigut una bona pedalada, bé... i també caminada, buffff. El Coll del Pedró se m'ha fet una mica llarg.

Ara us penjo les fotos, en faltaran algunes que quan me les passin també les posaré.

També us poso el perfil de la ruta que hem acabat fent; quan us he comentat que havia perdut el track, al GPS.... hem fet uns 6 km menys.

Si compareu ambdues rutes, la que poso ara amb la que trobareu més a baix, que era la inicial, veureu la diferència.

De totes maneres he trobat que és una ruta molt bonica i amb unes vistes espectaculars, sobre tot des de Cabrera.... ah.... i la rebuda que hem tingut a dalt també ha estat bé....jejeje

Ara serà fins a la propera.... a veure si no tardem massa....
Cliqueu per augmentar:






2 comentarios:

Anónimo dijo...

unes vistes impresionants i uns indrets fantàstics, ha valgut la pena. per repetir-la, peró amb més temps i sensa tenir hora de tornar.

Proposta per la propera sortida... Mare de Deu del Mont... sortida a les 8 h. desde Beuda, en David que pugi amb cotxe, un cop adalt ens prepara una barbacoa, arribem nosaltres amb bici, esmorcem i llavors en Lluis M. relleba en David i vaixa amb cotxe ( així no cau i conserva l'integritat física). je je ..
aixó de portar un cotxe com a logística, podria funcionar, auriem de fer rotació en la tasca de chofer. un voluntari? eppp.. no us apunteu tots. que os conec...

Rafael

BTT SALT dijo...

Rafalet, Rafalet..... jejejeje

Si un cas doneu-me el cotxe a mí per pujar, que això costa molt...

Per cert... si anem al Mont, ens farem un fart de pedalar per asfalt, i això cansa una mica. A veure si entre tots en montem una altra de bona, al menys com aquesta última que m'ha agradat molt.

Ja he penjat les fotos que faltaven. Aquestes d'en Santi estan molt bé.

Fins aviat.

Lluís

Publicar un comentario