sábado, 8 de octubre de 2011

CALA JUNCOLS - CADAQUES - CALA JUNCOLS

una sortida un xic atípica i pot ésser una modalitat nova del BTT. La podem anomenar KBTT (Kayak Bicicleta tot terreny).
En el punt de sortida preparo la MTB amb un remolc carregat amb un Kayac inflable, els rems, les canyes de pescar, una nevera, etc. i sorto cap a Cadaqués.

El tram de bicicleta es suau i curt, m'espera una pujada contínua i després tot baixada fins a Cadaqués, a mitja pujada m'aturo en una font, donç la pujadeta és de bon fer en condicions normals, però arrossegant el remolc m'obliga a possar plat petit.

Després d'una baixada llarga, però molt distreta, dic llarga perquè he hagut de fer-la molt lentament degut a la quantitat important de pedres que hi havia en el recorregut i evitar els salts del remolc per no perdre res. Arribo a una cala de Cadaqués a on procedeixo a fer el canvi de montura que consisteix en treure el Kayak del remolc, inflar-lo, posar els patins sota les rodes del remolc (són això blanc que veieu en la foto), fer transbordo de la resta del material, desmontar les rodes de la bicicleta i carregar-la en el remolc, tot ben lligat.


Ara és quan bé la novetat, el moment de navegar direcció a Cala Júncol, les previsions que tenia, eren amb vent favorable , donç me'l trobo en contra, un 10 pels meteoròlegs! El remolc flota perfectament i vaig avançant molt lentament donç les corrents no m'acompanyen.Després de força estona remant per un indret desconegut diviso Cap Norfeu i sé que ja ho tinc quasi aconseguit.


M'entretinc una estona a pescar sense èxit i continuo remant fins a la cala.
I després de més de tres hores remant per fi arribo a la cala on tinc el cotxe, i posso tots el trastos al remolc, el carrego tal qual, a la furgo i cap a casa.Ha estat una bona experiencia , l'objectiu és travessar el Cap de Creus, Montjoy-Port de la Selva-Montjoy. de moment la prova ha estat molt satisfactoria.
Ara és quan toca dir!!


ESTÀ BEN ZUMBAT!!

6 comentarios:

lluis dijo...

Tremendu.... jejejeje.

Quina sort que hi havia bona mar... si no... t'hem d'anar a buscar a Mallorca.

Carles dijo...

Hola companys.
Molt bé Rafa per la sortida ¨diferent¨.
Ara jo proposo,(de fet porto molt de temps intentant anar.hi)anar a Mare de Deu del Mont. També fer saber que aquet any es celebra la XX marxa d'Oix, i la meva X consecutiva, el dia será el 27 de Novembre. Ja direu algo companys.
Salud i pedals.

salvi dijo...

Ja tenim el nou FRANK de la JUNGLA en versió marinera.Quins collons que tens RAFA.
Aixó només pots fer-ho un ZUMBAT.
Espero que no sigui l´última.

Carles dijo...

dema dia de Sant Esteve sortida amb els Menjacamins al Montigala, ja que nosaltres no em estat mai, anirem amb ells,sortida a les 8 del mati a la plaça Fidel Aguilar,lloc habitual dels Menjacamins.

BTT SALT dijo...

On és la plaça fidel aguilar ???

Carles dijo...

La plaça que hi ha devant del Merkalzados, al fondo de la plaça hi ha una farmacia, els Menjacamins sempre es troben enfrenta de la farmacia.

Publicar un comentario