martes, 19 de enero de 2010

diumenge 24-01-2010


Aquest Diumenge, Salt-Santa Bàrbara-el Subirà-Ossor-el Coll-el Pasteral-Salt.

Sortida a les 8 hores de can Pibe.

Guiada per en Manel

60 km. aproximats , hora estimada de tornada a les 12,30

portar menjar i abric.

7 comentarios:

Rafa dijo...

Aquesta sortida... promet, molt de desnivell, bon descens i kms.
en Joan segur que s'acollonirà i anirà a Maçanet,ja que diumenge passat va fer peu en la trialera i veu que cada dia li retallem ventatge.
Diumenge faltaven en Pibe,en jordi i en Martinez..us apunto una falta..
varem fer 50 Km. per les Gabarres amb algún nou corriol bastant complicat de baixada en el qual tots vam haber de baixar de la mtb. jo, per esperar al resto i aprofitar per reparar reventón, en Joan, inpropi d'ell per acollonimentaaa. i el resto, per taponament causat per en Joan...
demanar perdó a la Víctima, que en els reagrupaments no el varem deixar descansar, a les properes sortides, tampoc deixarem que es recuperi.
Fins Diumenge.

Rafa dijo...

Per qui no ho sàpigue, fem sortides diaries a Sant Miquel. lloc de sortida; els Maristes a les 20 hores

salvi dijo...

Hola companys ,ja en sap greu pero no puc venir,tinc un compromis ,per cert tinc la bici a Radikal ja que l´amortidor del darrera esta "PETAT".Espero que disfruteu com uns CABRONETS i que tingueu seny.He vist que en Manel us guiara,compte que no us vulgui fer arribar fins a VIC,que ja sabeu com es, mai en te prou.

joan dijo...

rafa as de explicaro tot jo amb vaig acollonir perque estabas aturat a la sortida de la trialera cabronas a part de aixo la sortida de diumenge va ser molt divertida i dura molt trencacames OI CARLES idiumenge pode vindre perque no amb poseu cap falta .pibe espero que et milloris rapid i puguis venir a veure com en rafa menge roda de MOLT MOLT MOLT MOLT lluyn .

manel dijo...

La sortida que guiarem en Lluís i jo,anirem lluny, aviso!! 1r anirem direcció Sta Bàrbara passant x la Miquela i x Estanyol Park fins a Puig Gros sortint cap al bosc de St Romà en direcció cap al
bosc de la Bruguera fins a St Martí Sapresa, seguirem cap al bosc dels Ossos pujant amunt fins al destí que ens havíem marcat: Sta Bàrbara. Tornarem x Osor i si hi ha forces, fins al Coll, i/o tornar cap a casa.
Deunidó no?
sortida: 7:45
km aproximats:70/80
temps aprox: no establert (esperem arribar abans 12:30)
participants: confio que tots oi?

josep dijo...

voleu dir q arribarem a les 12:30? Jo li he dit a la Julia que m'esperi per sopar!
ens veiem el Diumenge:)

Anónimo dijo...

vaya palissa que ens hem fotut avui! gràcies que no hem acabat el recoregut!

Manel

Publicar un comentario