CLASSIFICACIÓ 12 HORES 2009

Si cliqueu s'hauria d'ampliar....

martes, 21 de julio de 2009

III EDICIÓ 12 HORES BTT SALT

El corredor de Llorà Josep Lluis Ruiz Lozano s’adjudica el primer lloc de la general en la cursa de resistència 12 Hores BTT Salt, completant deu voltes en un circuit molt exigent, aconseguint un desnivell acumulat de 4200 m. en 210 Km. superant el record aconseguit per Jaume Ribosa en l’anterior edició,
Corredors d’alt nivell van prendre la sortida marcant un ritme infernal. Els corredors David Vilosa, Ricard Soler i Josep Ruiz van agafar la capçalera de la cursa alternant les posicions durant les sis primeres voltes que va poder aguantar en David Vilosa, que va acaba pagant el fort ritme amb l’abandonament, tres voltes abans abandonava el seu company Ricard Soler per problemes gastrointestinals, cedint el 2n i 3r. lloc a Josep Juanola i Jorge Pereira
En la categoria per equips es van imposar, en primer lloc Josep Juanola, Jorge Pereira, Fco Borja Racero i Carles Barneda seguits per Jordi Planella,Eloi Batllori, Sixte Batlle i Ivan Vilarnau i en el tercer lloc del pòdium varen pujar els coneguts Menjacamins: Marc Planella, Xavier Aranjuelo, Miquel Cerro, Lluis Arbussà, Antonio Luque i Josep Planella .